FORSIDE   |   HOT HUND   |   KONTAKT   |   SØG   |   SITEMAP   |   Sophus   |   SHOPPING

Broadway Redell halsbånd

Broadway Redell er udført i 2 lag læder med specialkanvas og acrylbehandlede kanter. Smart solidt halsbånd der tåler vand og stærke hunde. Hertil kommer en dressurline i særklasse.

Læs mere / More…

Chelsea Nude halsbånd

Chelsea Nude er udført i 2 lag læder med specialkanvas og acrylbehandlede kanter. Smart solidt halsbånd der tåler vand og stærke hunde. Hertil kommer matchende line.

Læs mere / More…

Hamptons halsbånd

Hamptons er udført i 2 lag læder med specialkanvas og acrylbehandlede kanter. Smart solidt halsbånd til den mindre hund. Hertil kommer matchende line.

Læs mere / More…

Madison "Love" halsbånd

Madison Love er udført i 2 lag læder med specialkanvas og acrylbehandlede kanter. Smart solidt halsbånd der tåler vand og stærke hunde. Hertil kommer matchende line.

Læs mere / More…

New York "Rich & Famous" halsbånd

New York er udført i 2 lag læder med specialkanvas og acrylbehandlede kanter. De flotte sten er nedfældet i læderet. Smart solidt halsbånd der tåler vand og stærke hunde. Hertil kommer en dressurline i særklasse.

Læs mere / More…

Park Avenue halsbånd

Park Avenue er udført i 2 lag læder med specialkanvas og acrylbehandlede kanter. Smart solidt halsbånd til den mindre hund. Hertil kommer matchende line.

Læs mere / More…

Soho "Rocks" halsbånd

Soho Rocks er udført i 2 lag læder med specialkanvas og acrylbehandlede kanter. De flotte sten er nedfældet i læderet. Smart solidt halsbånd der tåler vand og stærke hunde. Hertil kommer en dressurline i særklasse.

Læs mere / More…